27.10.2012

Mistä Necolle koti ?

Neco on ehtinyt jo 4 kuukauden ikään ja saanut ensimmäisen rokotuksenkin, mutta sitä omaa rakastavaa kotia ei vaan ole vielä löytynyt.
Neco on ihana pusupoika, joka rakastaa leikkiä siskonsa kanssa, mutta osaa myös rauhoittua ja olla nätisti sylissä paijattavana. Kivekset ovat jo laskeutuneet, joten senkin osalta on kaikki kunnossa. Neco on varsin lupaavan näköinen ja liikkuu jo nyt kauniisti. Näyttelyura voi siis olla tulevaisuudessa ihan tuloksekas ;-)
Toivommekin Necolle sellaista kotia, jossa oltaisiin edes vähän näyttelyistä kiinnostuneita. Kasvattaja kyllä avustaa kaikessa sen osalta ja voi esittää Necoa näyttelyissä.
Tässäpä muutama kuva Necosta ensilumella.



Mikäli kiinnostuit Necosta, ota yhteyttä puhelimitse (040 5170466) tai e-mailitse (tuija.tuorilainen @ gmail.com).

Pennutustauon jälkeen olemme menossa Jyväskylän (11.11.) ja Helsingin (7.-8.12.) näyttelyihin. Näyttelyihin osallistuu Gizmo ja pennutuksen jäljiltä vielä turkiton Saura. Onneksi Sauralla on 'raamit kohdallaan', koska ne näkyvät turkin puuttumisen vuoksi nyt todella hyvin ;-)

Neco on mahdollista nähdä livenä Jyväskylän näyttelyn parkkipaikalla su 11.11. Pentuset kun lähtevät reissuun mukaan ja ovat näyttelyssä olomme ajan asuntoautossamme.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti