29.6.2011

Mukavaa kesää !

Pitkästä aikaa päivitystä tänne blogiinkin.

Kesä on jo pitkällä, lomaahan minulla ei työpaikan vaihdon johdosta ole valitettavasti lainkaan. Onneksi kesäillat on pitkiä ja valoisia ja viikonloput vapaata.
Koirat nauttivat auringosta ja lämpimästä, mutta välillä riesana olleet sateet ei olleet niille lainkaan mieleen. Saura alias neiti prinsessa ei tykkää mennä märälle nurmelle vaan keikistelee vain terassilla tehden välillä tarpeetkin sinne :-(

Näyttelyissä ollaan käyty varsin vähän, mutta heinä- ja elokuussa aiomme olla sen suhteen vähän aktiivisempia, kun silloin on varsin paljon näyttelyitä täällä pohjois-Suomessa.
Juhannusnäyttelyssä Rovaniemellä kävimme koko trion kera ja sieltä tulikin ’täysi potti’ Gizmon ollessa ROP (toinen uros sai eh:n), Saura oli paras narttu ja vsp kera sertin ja ekan cacibinsa, Jarra paras narttu 2 ja rop-veteraani. Muita pkk narttuja ei Sauran ja Jarran lisäksi ollut mukana.
Tuomarina oli venäläinen rouva Lessi Chistyakova, joka osoittautui erittäin mukavaksi ja mikä tärkeintä, hän tykkäsi podengoista rotuna. Hän jutteli arvostelun lomassa kanssani rodusta. Hän antoi erittäin perusteelliset ja pitkät arvostelut tutkien sitä ennen koirat todella perusteellisesti. Hän kiinnitti huomiota mm. purentaan, hampaiden kokoon ja itse hampaistoon (onko puutoksia). Hän oli erittäin tyytyväinen nähdessään Jarra-veteraanillakin vielä lähes täyden (1 poistettu) hampaiston.
Lapin Kansa lehden toimittaja ja kuvaaja kävivät näyttelyssä juttusillamme myös ja näkyipä lehden nettisivuilla olevan muutama kommentti meistä.

Sauran menestys näyttelyissä on ollut Voittaja -10 näyttelyistä lähtien varsin tasaista (VSP). Gizmo iskä on vielä vienyt ROP:n Sauran nenän edestä, mutta onpa parinkin tuomarin suusta tullut ROP-kisassa kommentti ´vielä näin’. Eli joskus, ehkä piankin koittaa se päivä, kun tytär iskän päänahan vie.

Laitanpa tähän loppukevennykseksi kuvan meidän uuden kesäkulkupelistä, jonka nimesin motovaanariksi (vrt. karavaanari). Hommasimme nimittäin tuollaisen koirakärryn Eeron moottoripyörän jatkeeksi. Näin koiratkin pääsevät mukaan pyöräreissuillemme ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti