10.6.2009

Kesän eka reissu

Teimme kesän ekan yhdistetyn loma- ja näyttelyreissun Tuuriin 6.-7.6.09. Mukana reissussa olivat 4-jalkaisista Rico, Menni ja Jarra. Samalla tuli testattua Peten vanhempien keväällä hankkima asuntoauto, joka pienestä ja näppärästä koostaan huolimatta on ihan riittävän tilava meidän poppoolle. Saavuimme Keskisen kyläkaupalle lauantaina iltapäivällä. Matkaa kotoa sinne kertyi reilut 300 km eli ihan kohtuullinen ajomatka. Perille päästyämme ulkoilutimme koirat ja sitten menimme kyläkauppaan ostoksille. Ei sieltä kovin kummoista mukaan lähtenyt, mutta tulipahan nähtyä ja koettua moinen 'kuuluisuus'.

Näyttelypaikka oli aivan kyläkaupan pihapiirissä ja kun kyläkaupalla on myös oma leirintäalue, niin sinnepä sitten suuntasimme yömme viettämään. Leirintäalue oli todella moderni ja siisti. Paljon oli koiraporukkaa siellä yöpymässä ja koirillamme oli mieleinen tehtävä vahtia auton ikkunassa.



Jarran vahtivuoro taisi mennä auringon otoksi ;-)


Välillä kahviteltiin porukalla.


Sunnuntaina suuntasimme heti aamusta näyttelypaikalle, kun podengot olivat kehässä jo puoli kymmenen maissa. Tuomarina toimi Pirkko Konttinen, joka oli meille ennestään tuntematon podengotuomari ja ihan mielenkiinnolla hänen kehään menimmekin.
Tuomari oli erittäin ystävällinen ja aidosti kiinnostunut podengoista ja jutteli meidän koirien esittäjien kanssa varsin vapautuneesti ja tuli juttusille vielä ryhmäkehiä odottaessammekin.
Näyttelyyn oli ilmoittautunut 11 pientä karkeaa, 2 pientä sileää ja 2 keskikok. sileäkarvaista podengoa.

Meidän koirista tuomari tykkäsi varsin paljon: Rico PU2, Menni PN1 + ROP ja Jarra PN2 + ROP-veteraani. Jäimme odottamaan iltapäivällä pidettäviä ryhmäkehiä, joissa Menni esiintyi ryhmä 5:n kilpailussa ja Jarra BIS-veteraani kilpailussa. Eipä sieltä menestystä herunut, mutta tuotiinpahan rotua esille muulle näyttelyväelle.

Rico arvosteluvuorossa


Menni odottaa vuoroaan

(näyttelykuvat on kuvannut Sari Harlamow)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti